Selecteer een pagina

Zeevaart en logistiek

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Zou u graag een expert op het gebied van zeevaart en logistiek in willen schakelen voor het vervoeren van uw grote of kleine ladingen? ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom, tussen Antwerpen en Rotterdam, is graag up partner voor al uw vragen op het gebied van zeevaart en logistiek. Vertrouw op ons om u altijd van de meest efficiƫnte methode van transport te voorzien.

Zeevaart als efficiƫnte oplossing in de logistiek

Wanneer u kiest voor ons bedrijf in de zeevaart om u logistiek te ontzorgen, profiteert u van een milieuvriendelijke methode van transport. Daarbij rekent u bij ons altijd op een scherp tarief en een zorgvuldige levering van uw goederen. Wilt u bijvoorbeeld een bulklading vervoeren over zee? Dan wilt u geen enkel risico lopen op het kwijtraken van uw vracht. Vertrouw daarom op onze gespecialiseerde partners om de logistiek van uw zeevaart tot in detail te regelen. Zowel voor nationaal als internationaal zeetransport zijn wij graag uw partner.

Kies een passende transportoplossing voor uw vracht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zeetransport van uw ladingen? Onze specialisten denken graag met u mee over een passende service voor uw vervoer. Neem vandaag nog contact met ons op en bel naar +31 6 86693041 voor de beste oplossing voor uw transportvraag, zodat onze experts op het gebied van zeevaart het logistieke proces voor u over kunnen nemen.

A.B.S Shipping Nederland B.V.