Selecteer een pagina

Uw partner in zeetransport

Opzoek naar een specialist in zeetransport?

Geschiedenis

ABS Shipping NV België is in 1991 opgericht door Pieter Noordhuis. In 2002 is het Britse kantoor, ABS Shipping (UK) Ltd in Cardiff, opgericht door Chris Tucker. Na een stage in 2003 bij het Britse kantoor, een scheeps-eigenaar en een lading-eigenaar werkt Myra Noordhuis sinds 2004 in Antwerpen.

In 2017 zijn de activiteiten van ABS Shipping NV België verhuisd van Antwerpen naar Bergen op Zoom in Nederland. Alleen de dochteronderneming ABS Shipping Nederland BV houdt zich nog bezig met de dagelijkse activiteiten alhoewel de moedermaatschappij ABS Shipping NV blijft. Zoals het een familiebedrijf betaamd heeft dochter Myra Noordhuis de dagelijkse leiding en blijft Pieter Noordhuis actief als Senior Consultant. Samen met onze partners in o.a. Deep-sea en binnenvaart zorgen we ervoor dat de zaken goed verlopen.

Wat doen we?

ABS Shipping is gespecialiseerd in wereldwijde bevrachting van ladingen voor zowel Shortsea als Deepsea. De hoeveelheden lopen vanaf 500 ton tot ongeveer 20.000 ton. We vervoeren voornamelijk bulk ofwel stortgoed ladingen, projectladingen, ro-ro ladingen en algemene ladingen. ABS Shipping regelt ook het volledige logistieke traject voor hun klanten op basis van verschillende transportmiddelen.

Eén van de speerpunten van ABS Shipping is dat de klant altijd op nummer 1 staat. We denken en werken proactief mee met de klant aan de beste oplossing voor hun logistieke vraagstuk.

We zijn onafhankelijke lading bevrachters dus we werken samen met alle scheepseigenaren. We regelen exclusief het zeetransport voor onze klanten voornamelijk binnen Europa maar ook daarbuiten. Daardoor kunnen we onze klanten de meest gunstige prijs in combinatie met de beste service geven. Voor ons is het belangrijkste dat we onze klanten kunnen helpen met hun logistieke vraagstukken zodat zij zich kunnen concentreren op hun dagelijkse core business.

Een andere speerpunt van ABS Shipping is dat we gaan voor een jarenlange werkrelatie met onze klanten. Om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn is persoonlijk contact belangrijk. Daarom is ons motto:

ABS SHIPPING your personal link in shipping!

A.B.S Shipping Nederland B.V.