Bulklading vervoeren over de zee

Wilt u graag een bulklading vervoeren over zee? Bij ABS SHIPPING zijn we gespecialiseerd in verschillende activiteiten in de scheepvaart, waaronder bulkvracht. Wij denken graag met u mee om op het gebied van bulkvracht de beste oplossing te bieden, tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Een bulklading vervoeren over zee: wat voor ladingen zijn dit?

ABS SHIPPING in Bergen op Zoom, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen in, is gespecialiseerd in wereldwijde bevrachting van ladingen voor zowel de short sea als deep sea markt. Een van onze specialisaties daarbij, is het vervoeren van een bulklading over zee. Hiermee worden meestal droge, gestorte ladingen bedoeld. Hierbij valt te denken aan ijzererts, graan en bijvoorbeeld steenkool. Deze bulkladingen die we over zee vervoeren, zijn dus niet verpakt in containers of dozen, maar zijn gestorte ladingen op het schip.

  • Specialist in bulklading
  • Denken proactief met u mee
  • Wereldwijde bevrachting

ABS Shipping Nederland BV
T: +31 164 820372
M: +31 6 86693041
E: myra@absshipping.nl

Interesse in onze diensten?

Wij denken graag met u mee

Wanneer u iets wilt transporteren over zee, waant u zich in een zeer complexe wereld. Een wereld waarin u wellicht niet helemaal thuis bent. Wij gelukkig wel! We staan voor u klaar om uw lading op de meest efficiënt mogelijke manier van A naar B te krijgen. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een bulklading wilt vervoeren over zee? Neem dan contact met ons op. Bel hiervoor naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl.