Selecteer een pagina

Bulklading vervoeren over de zee

Opzoek naar een specialist in zeetransport?

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Wilt u graag een bulklading laten vervoeren over zee? Bij ABS SHIPPING vertrouwt u op een specialisatie in verschillende activiteiten in de scheepvaart, waaronder bulkvracht. Dit doen wij vanuit onze strategische locatie in Bergen op Zoom, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen in. Het team van ons bedrijf denkt graag met u mee om op het gebied van bulkvervoer de beste oplossing aan te bieden, tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Een bulklading vervoeren over zee: wat voor ladingen zijn dit?

ABS SHIPPING is een bedrijf dat gespecialiseerd is in internationaal zeetransport van bulkvervoer voor zowel de deep sea als short sea markt. Een van onze specialisaties daarbij, is het vervoeren van een bulklading over zee. Hiermee worden meestal droge, gestorte ladingen bedoeld. Denk bij deze droge stortgoed ladingen aan ijzererts, graan en bijvoorbeeld steenkool. Deze bulkladingen die we over zee vervoeren, zijn dus niet verpakt in containers of dozen, maar zijn gestorte ladingen op het schip. Zo kunt u met de diensten van ons bedrijf profiteren van een efficiënt bulkvervoer van diverse soorten ladingen. U rekent op ons voor het vervoeren van uw bulklading over zee met zowel internationaal als nationaal zeevervoer.

Wij denken graag met u mee over bulkvervoer voor uw bedrijf

Wanneer u iets wilt transporteren over zee, begeeft u zich in een zeer complexe wereld. Een wereld waarin u wellicht niet helemaal thuis bent. Wij gelukkig wel! Reken op ons bedrijf om uw bulkvervoer op de meest efficiënte manier aan te pakken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervoeren van uw bulklading over zee of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Bel hiervoor naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail.

A.B.S Shipping Nederland B.V.