Internationaal zeetransport

Wanneer u zware en grote ladingen over lange afstanden wilt vervoeren, is internationaal zeetransport uitermate geschikt hiervoor. Heeft u deep sea ladingen en wilt u daarvoor de best mogelijk oplossing? Dan schakelt u ABS SHIPPING in Bergen op Zoom, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, in: uw partner op het gebied van zeetransport.

Laat uw internationaal zeetransport aan ons over

In sommige gevallen is het effici├źnter om transport over zee te laten gaan. Zeker wanneer het zware en grote ladingen betreffen die een verre afstand moeten afleggen, is zeetransport de keuze bij uitstek. Bovendien is het zeer veilig en relatief milieuvriendelijk. ABS SHIPPING is gevestigd nabij Roosendaal, waarvandaan we internationaal zeetransport tot in de puntjes regelen. Binnen de deep sea markt vervoeren wij aanvragen tot ongeveer 20.000 ton. Verschillende type ladingen zijn hierbij mogelijk, waaronder projectladingen. Binnen de deep sea markt zien wij juist voornamelijk droge ladingen en bulkladingen voorbijkomen.

  • Specialist in bulklading
  • Denken proactief met u mee
  • Wereldwijde bevrachting

ABS Shipping Nederland BV
T: +31 164 820372
M: +31 6 86693041
E: myra@absshipping.nl

Interesse in onze diensten?

Vraag naar de mogelijkheden

Wij bieden u diverse opties aan tegen een scherpe prijs om uw goederen te verschepen middels internationaal zeetransport. Naast het zeetransport, bieden we u ook het volledige logistieke proces aan, inclusief lichters en overslag. Heeft u vragen over internationaal zeetransport, de bevrachting binnen de scheepvaart of over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl.