Selecteer een pagina

Uw partner in zeetransport

Opzoek naar een specialist in zeetransport?

Wat kunnen we voor u betekenen?

We zijn gespecialiseerd in de volgende activiteiten in de scheepvaart:

  • Dry Cargo Chartering Short Sea
  • Dry Cargo Chartering Deep Sea
  • Barging and Stevedoring

Dry Cargo Chartering Short Sea

ABS SHIPPING is gespecialiseerd in droge bulkladingen, projectladingen en algemene ladingen. Het shortsea-gebied loopt ongeveer van de Oostzee tot het oostelijke deel van de Middellandse Zee. We werken voornamelijk voor exclusieve vrachteigenaren en vervoeren verschillende soorten lading waaronder bouwmaterialen, schroot, staal, projectladingen zoals transformatoren, generatoren, machines. Voor 500 ton of meer helpen we je graag een oplossing te vinden.

Dry Cargo Chartering Deep Sea

ABS SHIPPING is ook actief in de deep sea markt dus alles verder dan short sea, voornamelijk voor de droge lading sector met aanvragen tot ongeveer 20.000 ton. Dit gaat ook over verschillende type ladingen inclusief project ladingen. Indien u een deep sea lading heeft, dan willen we u graag helpen voor een oplossing.

Barging and Stevedoring

Naast zeetransport kunnen we u het volledige logistieke proces aanbieden inclusief overslag en lichters. We werken samen met betrouwbare bedrijven en we nemen graag de volledige organisatie en planning van het hele logistieke traject van u over.

A.B.S Shipping Nederland B.V.