Selecteer een pagina

Zeetransport voor bouwgrondstoffen

Opzoek naar een specialist in zeetransport?

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Zeetransport is een uitstekende manier om uw stenen of andere bouwgrondstoffen te vervoeren. Wilt u uw goederen veilig van a naar b laten verschepen door een gespecialiseerd bedrijf? Wat uw zending ook is, bij ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom weten we er raad mee. Of u nu een grote of kleine lading stenen heeft en of u nu short sea of deep sea verzendingen van bouwgrondstoffen heeft; wij ontzorgen u volledig. Dankzij onze strategische locatie heeft u toegang tot zowel de havens van Rotterdam als Antwerpen.

Kies zeetransport als efficiƫnt wijze voor het vervoeren van bouwgrondstoffen

Vertrouw op ons als uw specialist in zeevracht bij het verschepen van uw lading naar bestemmingen over heel de wereld. Wilt u graag zeetransport inzetten om uw bouwgrondstoffen, zoals stenen, te vervoeren? Schakel ons dan in. U rekent op ons voor het vervoeren van verschillende soorten lading voor de bevrachting van onze scheepvaart, waaronder bouwmaterialen, schroot en staal. Ook projectladingen zoals transformatoren, generatoren en machines pakken we voor u op.

Reken op een volledige ontzorging van uw transport

U wordt door ons volledig ontzorgd op het gebied van zeetransport van stenen en andere bouwgrondstoffen. U profiteert bij ons van een specialisatie in short sea bulklading. Daarnaast rekent u op ons voor het uit handen nemen de andere stappen van het logistieke proces zoals overslag en lichters. Dankzij onze samenwerking met betrouwbare bedrijven binnen het zeetransport laten wij het vervoer van uw bouwgrondstoffen en stenen altijd vlekkeloos verlopen. Zo hoef u zichzelf geen zorgen te maken over het logistieke proces van uw zeetransport.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transport

Schakel ons in om een geschikte oplossing te vinden voor uw transportvraag. U profiteert bij ons altijd van passend transport tegen een zo scherp mogelijke prijs. Wilt u het zeetransport binnen de Middellandse Zee voor uw bouwgrondstoffen en stenen aan ons overlaten? Bel dan naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl.

A.B.S Shipping Nederland B.V.