Bevrachting binnen de scheepvaart op zee

ABS SHIPPING in Bergen op Zoom, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, schakelt u in voor de bevrachting binnen de scheepvaart op zee. Wij hebben specialisaties binnen verschillende type ladingen en kunnen u daarom uitstekend helpen met een passende oplossing voor uw transportvraag.

De verschillende typen bevrachting die wij bieden binnen de scheepvaart op zee

Wij zijn binnen de dry cargo chartering short sea gespecialiseerd in droge stortgoed ladingen, projectladingen en algemene ladingen. Wij nemen voornamelijk opdrachten aan voor eigenaren van exclusieve ladingen en vervoeren verschillende soorten lading binnen de zeescheepvaart. Denk hierbij aan de bevrachting binnen de scheepvaart met schroot, staal, bouwgrondstoffen en -materialen. Ook voor projectladingen, zoals transformatoren, generatoren en machines draaien wij onze hand niet om. Voor ladingen van 500 ton of meer helpen we u graag voor een oplossing. Wanneer u de zeescheepvaart aan ons overlaat binnen de deep sea markt, doen wij uw bevrachting wanneer deze tot ongeveer 20.000 ton gaat.

  • Specialist in bulklading
  • Denken proactief met u mee
  • Wereldwijde bevrachting

ABS Shipping Nederland BV
T: +31 164 820372
M: +31 6 86693041
E: myra@absshipping.nl

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op

Wij zijn een ware specialist als het gaat om bevrachting binnen de scheepvaart op zee. Ons specialisme ligt bij short sea bulk lading, maar ook andere vragen beantwoorden we graag voor u. Heeft u vragen over bevrachting binnen de scheepvaart of wilt u ons inschakelen om uw lading te verschepen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl.