Selecteer een pagina

Ons specialisme in short sea bulklading

Opzoek naar een specialist in zeetransport?

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Wanneer u ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom inschakelt, profiteert u van ons specialisme in het vervoeren van uw short sea bulklading. Hiermee bent u verzekerd van een zorgvuldig transport van uw bulkladingen en een scherpe prijs voor onze diensten. Dankzij onze strategische positie bieden wij u toegang aan tot zowel de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Wat zijn de voordelen van ons specialisme in short sea bulklading?

Dankzij ons specialisme in short sea bulklading profiteert u altijd van een betaalbare prijs voor het vervoer van uw ladingen zoals uw droge stortgoed ladingen. Daarbij profiteert u van de diverse contacten van ons zeevaartbedrijf om u altijd en overal een passende transportoplossing aan te bieden. Bovendien is het vervoeren van uw bulkladingen over zee een bijzonder economische onderneming. Het is zelfs mogelijk om via ons bedrijf uw kleine ladingen te laten vervoeren. Met onze diensten weet u zeker dat uw vracht zorgvuldig en snel geleverd wordt op de plaats van bestemming.

Schakel ons in voor uw vervoer

Wilt u ook profiteren van ons specialisme in short sea voor het vervoeren van uw bulklading? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op en bel naar +31 6 86693041, zodat we aan de slag kunnen om een passende oplossing voor het vervoer van uw ladingen te vinden. Ook bij vragen over onze diensten kunt u bij ons team terecht.

A.B.S Shipping Nederland B.V.