Selecteer een pagina

Stortlading via zeetransport

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Uw droge stortlading wordt met ons zeetransport op efficiƫnte en veilige wijze vervoerd over het water. Deze service is een economische manier van transporteren en is zeer betaalbaar wanneer er weinig tijdsdruk op het vervoeren van uw stortlading zit. ABS SHIPPING, gevestigd in Bergen op Zoom tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, biedt u in dit geval graag een passende oplossing op het gebied van zeetransport voor uw stortlading aan.

Vervoer uw stortlading via zeetransport door professionals

U rekent bij ons op veel ervaring en profiteert van een specialisatie in droge stortgoed ladingen, projectladingen en de algemene ladingen die wij in het short sea gebied verschepen. Dit gebied loopt ongeveer vanaf de Baltische zee tot aan het oosten van het Middellandse zee gebied. Met ons zeetransport heeft u een efficiƫnte oplossing in handen voor het vervoeren van grote en zware goederen. Wilt u uw stortlading graag via zeetransport verschepen naar een verdere locatie? Ook dan rekent u op onze ontzorging. U schakelt ons namelijk ook in voor deep sea vervoer van voornamelijk droge ladingen. Wanneer u een stortlading heeft tot ongeveer 20.000 ton, laat u deze door ons deze middels zeetransport vervoeren naar de gewenste locatie.

Vertrouw op ons voor het vervoer van uw ladingen

Heeft u een stortlading die u graag via zeetransport wilt verplaatsen en wilt u het logistieke proces uit handen geven aan een ervaren shipping agent? Laat dan de volledige organisatie en planning aan ABS SHIPPING over. Wij bieden u de beste service aan tegen een zo scherp mogelijke prijs. Neem contact met ons op en bel naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl voor meer inzicht in de mogelijkheden.

A.B.S Shipping Nederland B.V.