Selecteer een pagina

Middellandse Zee transport

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Wanneer u een lading over de Middellandse Zee of daar voorbij via het best mogelijk transport wilt vervoeren, vindt u bij ABS SHIPPING in Bergen op Zoom, nabij de havens van Rotterdam altijd een passende oplossing. Wij zien het als uitdaging om uw logistieke vraagstukken op te lossen en uw lading zo efficiënt mogelijk te verschepen via Rotterdam of Antwerpen.

Uw lading door de Middellandse Zee wordt vervoerd met het best mogelijke transport

Vertrouw op onze specialisatie in verschillende activiteiten binnen de scheepvaart om uw stortlading via zeetransport veilig en efficiënt te vervoeren. Ons short sea gebied loopt ongeveer vanaf de Baltische zee tot aan het Oost Middellandse Zeegebied. Zo laat u ons uw ladingen vervoeren naar Italië, Turkije of Algerije, bijvoorbeeld. Zoekt u juist transport voor uw ladingen voorbij de Middellandse Zee? Dan betreedt u de deep sea sector: al het zeetransport buiten het gebied van de short sea. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. U wordt door ons volledig ontzorgd gedurende het logistieke traject op basis van verschillende transportmiddelen.

Ontdek wat wij voor uw verscheping kunnen betekenen

Wilt u het transport van uw lading over de Middellandse Zee overlaten aan een specialist? ABS SHIPPING helpt u graag verder. Ons specialisme bestaat uit short sea bulklading, maar we gaan geen vraag uit de weg. Neem voor de mogelijkheden op het gebied van transport en verschepen over de Middellandse Zee contact met ons op ben bel +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl.

A.B.S Shipping Nederland B.V.