Selecteer een pagina

Een kleine lading vervoeren over zee

Opzoek naar een specialist in zeetransport?

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Zoekt u een betrouwbare partner die uw kleine lading laat vervoeren over zee? Vertrouw dan op de uitstekende service van ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom. Vanuit onze vestigingsplaats vervoeren wij uw kleine vracht op efficiƫnte wijze via zowel de haven van Antwerpen als Rotterdam. Kies daarom voor ons bedrijf om uw kleine lading te vervoeren over zee.

Maak gebruik van onze diensten om uw kleine lading te laten vervoeren over zee

Het laten vervoeren van uw kleine lading over zee is niet alleen een milieuvriendelijke manier van transporteren, maar ook een zeer economische. Zeker wanneer u weinig tijdsdruk heeft, is zeetransport een bijzonder betaalbare logistieke oplossing. ABS SHIPPING is gespecialiseerd in chartering over zee. U maakt van deze service gebruik voor zowel het vervoeren van een kleine lading over een relatief lange afstand als voor nationaal zeevervoer. U ontvangt bij ons altijd een scherpe prijs voor uw transportvraag. Zo laat u uw ladingen onbezorgd vervoeren naar de plaats van bestemming, ook wanneer het de deep sea markt betreft.

Laat uw lading vervoeren door ervaren specialisten

Heeft u een kleine lading die u graag wilt laten vervoeren over zee door een betrouwbare partner? Wij zijn u graag van dienst met onze diverse activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op om de juiste transportoplossing voor uw levering te vinden. Bel naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl om in contact te komen met onze specialisten.

A.B.S Shipping Nederland B.V.