Zeevracht als middel van transport

Zeevracht, het transport per schip over grote of kleine zeeën, is dé oplossing voor zowel grote als kleine ladingen. Zeker wanneer er geen tijdsdruk achter zit en u op een voordelige manier wilt verzenden, is dit de keuze bij uitstek. Bij ABS SHIPPING helpen we u graag aan de best mogelijke oplossing voor uw lading, tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Zeevracht biedt qua keuze voor transport veel voordelen

Zeevracht is veelal een goedkopere optie in vergelijking met bijvoorbeeld luchtvracht of wegtransport. Daarnaast is het ook nog een beter voor het milieu. Kiest u zeevracht voor het transport van uw zending? Dan komt daar een hoop bij kijken. Het logistieke traject moet goed op orde zijn en de volledige organisatie is vrij complex. Bij ABS SHIPPING zijn wij gespecialiseerd in verschillende activiteiten die betrekking hebben op de scheepvaart. Wij vervoeren uw lading binnen het short sea of deep sea gebied. Voornamelijk binnen de droge lading sector behandelen wij aanvragen tot ongeveer 20.000 ton. Wij regelen het transport voor verschillende type ladingen via zeevracht, waaronder projectladingen en bouwgrondstoffen.

  • Specialist in bulklading
  • Denken proactief met u mee
  • Wereldwijde bevrachting

ABS Shipping Nederland BV
T: +31 164 820372
M: +31 6 86693041
E: myra@absshipping.nl

Interesse in onze diensten?

Ontdek welke oplossingen wij te bieden hebben

ABS SHIPPING is gevestigd in Bergen op Zoom: een uitstekende ligging tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen in. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wanneer u kiest voor zeevracht als type transport? Bent u benieuwd wat wij voor uw lading kunnen betekenen? Bel dan naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl.