Selecteer een pagina

Nationaal zeevervoer

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Nationaal zeevervoer laat u natuurlijk alleen over aan een echte specialist. ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom is u daarom graag van dienst en biedt u toegang tot onze diensten aan in zowel de haven van Antwerpen als Rotterdam. Met onze opties voor nationaal zeevervoer kunt u uzelf focussen op uw core business en hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw vracht.

Wat zijn de voordelen van nationaal zeevervoer voor uw bedrijf?

Nationaal zeevervoer is niet alleen een zeer milieuvriendelijke, maar ook een economische transportoplossing. Met onze service voor de bevrachting van scheepvaart hoeft u zelf niets meer te doen. U wordt gedurende het volledige logistieke proces ontzorgd door de specialisten van ABS SHIPPING. Daarbij rekent u bij ons altijd op een persoonlijke benadering, zodat het zeetransport zo goed mogelijk op uw wensen en uw bedrijf afgestemd kan worden. Kies daarom voor onze diensten voor het zeetransport van uw stortlading of projectlading. Zoekt u juist een partij voor transport op de Middellandse Zee? Ook dan staan onze specialisten graag voor u klaar.

Profiteer van onze specialisatie in zeevervoer

Kies dus voor ons om uw nationaal zeevervoer optimaal te laten organiseren en profiteer van ons specialisme in short see bulkladingen. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over de diensten die wij u aanbieden? Neem contact met ons op en bel naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl voor meer inzicht in de mogelijkheden voor nationaal zeevervoer.

A.B.S Shipping Nederland B.V.