Uw partner in zeetransport

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in zeetransport, zit u bij ABS SHIPPING in Bergen op Zoom, nabij de havens van Rotterdam, helemaal goed. Wij helpen u met droge stortgoed ladingen, projectladingen en algemene ladingen. Daarnaast zijn we ook actief in de deep sea markt en bieden wij u graag het volledige logistieke proces aan, inclusief overslag en lichters.

Specialist in short sea bulklading en ander zeetransport

Graag stel ik me aan u voor: mijn naam is Myra Noordhuis en ik ben sinds 2003 werkzaam in de scheepvaart. Vanaf dat ik een klein meisje was, nam mijn vader me altijd mee naar de haven, waar we vele schepen bezochten. En nog steeds ben ik gefascineerd door deze bedrijfstak. In 2011 heb ik een opleiding afgerond bij de Institute of Charterered Shipbrokers, waardoor ik de titel MICS achter mijn naam mag zetten. Ik ben gespecialiseerd in short sea bulklading, maar ga geen vraag over zeetransport uit de weg. Ik vind het een geweldige uitdaging om mijn klanten te helpen met hun logistieke vraagstukken.

Samen op zoek naar de beste oplossing

Samen met mijn zakelijke partners, help ik u aan de beste oplossing omtrent zeetransport tegen een zo scherp mogelijke prijs. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zeetransport? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!