Selecteer een pagina

Deep sea markt

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Wie vracht wil vervoeren naar een ander continent, krijgt te maken met de deep sea markt. Om uw transportproces overzichtelijk en eenvoudig te maken, schakelt u ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom in. Wij zijn uw partner in de havens van Rotterdam en Antwerpen en helpen u graag met al uw logistieke vraagstukken op de deep sea markt.

Wat zijn onze mogelijkheden voor de deep sea markt?

Binnen de zeevaart en logistiek biedt ABS SHIPPING u diverse opties aan. Zo is het mogelijk om via ons uw ladingen binnen het Middellandse Zeegebied te laten transporteren, maar ook andere vaarroutes binnen de deep sea markt behoren tot de mogelijkheden. Vooral droge stortgoed ladingen worden door onze professionals voor u vervoerd, maar wij horen ook graag wat voor andere vrachten u wilt transporteren. Ons team doet vervolgens zijn best om u een passende oplossing aan te bieden. Bent u juist geïnteresseerd in nationaal zeevervoer voor ladingen die slechts een kleine afstand hoeven te leggen? Ook dan zijn wij graag uw partner.

Laat ons uw ladingen vervoeren

Bent u benieuwd naar onze activiteiten binnen de deep sea markt of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan vooral contact met ons op en bel naar +31 6 86693041 of stuur een e-mail naar myra@absshipping.nl. Ons team denkt graag met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf en neemt de tijd om uw wensen met u door te nemen.

A.B.S Shipping Nederland B.V.