Selecteer een pagina

Chartering over zee

Specialist in bulklading

Denken proactief met u mee

Wereldwijde bevrachting

Als specialist in chartering over zee staat ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom graag voor u klaar met een uitgebreid pakket aan diensten. Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf met een specialisatie in het vervoeren van ladingen over zee? Dan zijn wij uw ideale partner met een vestiging tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam in. Zo profiteert u van een professionele chartering over zee.

Waarom u kiest voor chartering over zee van uw ladingen

Zeetransport is niet alleen een efficiƫnte oplossing voor het vervoeren van bulkladingen en andere grote vrachten, maar ook een relatief milieuvriendelijke optie. Zo zorgt u niet alleen voor een optimaal transport van uw bulkladingen over short sea, maar ook voor een beter imago van uw onderneming. Dankzij ons brede netwerk aan transportpartners rekent u op ons bedrijf voor zowel nationaal als internationaal zeetransport naar diverse bestemmingen. U schakelt ons in voor chartering over zee van zowel uw bouwmaterialen, schroot, staal, projectladingen en machines. Heeft u een andere opdracht in gedachten? Dan horen wij hier graag meer over.

Laat uw ladingen door ons vervoeren

Wanneer u ABS SHIPPING inschakelt voor uw chartering over zee, profiteert u altijd van een persoonlijke benadering en een complete ontzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en bel naar +31 6 86693041 voor een transportoplossing die bij u past. Wij vertellen u graag meer in een introductie over ons transportbedrijf en ons dienstenpakket. Zo zetten we de eerste stap richting een totale ontzorging.

A.B.S Shipping Nederland B.V.